Här presenteras våra köpvillkor och olika betalningsalternativ. Har du några funderingar eller om du tycker något är oklart ber vi dig ta kontakt med vår kundtjänst som gör allt för att hjälpa dig och gärna svarar på alla dina frågor.


* Köpvillkor

* Leveransvillkor

* Betalningsvillkor

* Returer och Byten
Leveransvillkor

-----------------------

Frakt och exp.avgift
Vi tillämpar en standardfrakt på 49 kr oavsett storlek på din order och då får du snabb leverans (oftast dagen efter).
(Gäller endast inom Sverige & eventuell avgift för betalningsalternativ tillkommer)

Orderbekräftelse
När vi mottagit din beställning skickar vi dig snarast en bekräftelse via e-post med information om din beställning. Ta för vana att alltid kontrollera din orderbekräftelse så att allt ser OK ut, skulle det vara något du undrar över så kontakta vår kundtjänst omedelbart. Det är bra om du sparar orderbekräftelsen för att ha till hands vid eventuella kontakter med kundtjänst och när du kontaktar oss är det bra om du har kundnr/ordernr med i ditt mail.

Vill du annullera eller ändra något i din order så ber vi dig att höra av dig till vår kundtjänst så snart som möjligt. Då våra leveranser sker så fort det bara går så är det dessvärre inte alltid vi har möjligt att ändra eller ta bort en order då den kanske redan gått iväg från oss men vi kollar gärna om det finns möjlighet till detta åt dig!

Leveranstid
Normal leveranstid från FashionClub.se är 1-2 arbetsdagar för beställningar gjorda med kontokort eller faktura. Väljer man att betala mot förskottsbetalning sker leverans så fort vi registrerat din betalning på vårat konto.
OBS! Fakturan bifogas i ditt paket.

För paket som ej hämtas ut debiteras en avgift för outlöst paket på för närvarande 249 kr. Det motsvarar de kostnader som det orsakat oss att skicka ut paketet samt mottagit det i retur.

Vi reserverar oss för slutförsäljning samt för de eventuella prisfel som kan uppstå. Ibland händer det att någon av de varor som du beställt inte finns i lager av någon anledning med då skickas resten av din beställning ut och vi kontaktar dig angående detta.

Leveranser utanför Sverige?
Tyvärr kan vi i dagsläget inte skicka ordrar till andra länder än inom Sverige.
Kontakta Kundtjänst för mer information.

Transport
Alla våra leveranser sker med vår samarbetspartner Posten AB.
Normalt skickas dina varor samma dag eller dagen efter din beställning, eller mottagen förskottsbetalning.
Vid större förseningar kontaktas du via epost.
Liggtid hos posten är 14 dagar sedan skickas paketet i retur till FashionClub.se automatiskt.

Om varan skadas eller kommer bort under transporten till kund är FashionClub.se betalningsansvariga, du måste dock meddela vår Kundtjänst inom 14 dagar.
Om varan skadas eller kommer bort då du återsänder den är du ekonomisktansvarig.
Observera att vi
endast säljer varor
via våran webshop,
vi har alltså
ingen möjlighet till
fysisk försäljning i
form av någon butik.


FashionClub.se
Söderhamn
*Sök ditt paket*