Här presenteras våra köpvillkor och olika betalningsalternativ. Har du några funderingar eller om du tycker något är oklart ber vi dig ta kontakt med vår kundtjänst som gör allt för att hjälpa dig och gärna svarar på alla dina frågor.


* Köpvillkor

* Leveransvillkor

* Betalningsvillkor

* Returer och Byten
Köpvillkor

---------------

Priser och moms
I priserna ingår moms med 25%.

Beställningar från personer under 18 år
Om du är under 18 år kan du ej handla mot faktura.
Om du är under 18 år så måste du ha målsmans tillstånd att beställa från oss.
Alla försök till bedrägeri polisanmäls.

Skicka inga förskottsbetalningar
Vi kan inte ansvara för t.ex. pengar, checkar och frimärken som skickas i brev om inte speciell överenskommelse har träffats med oss.

Personuppgifter
Vi behandlar alla personuppgifter som du lämnar i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL 1998:204). Vi garanterar att inga uppgifter om dig säljs eller används till reklamutskick från tredje part, utan endast används internt av FashionClub. Din e-postadress används till orderbekräftelsen samt till övrig information om din beställning. Vi förbehåller oss också rätten att i vissa fall göra reklamutskick till den e-postadress du uppger om du inte angett att du inte vill ha dessa.

Force Majeure
FashionClub är befriad från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse enligt detta avtal, om underlåtenheten har sin grund i befriande omständighet enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet. Såsom befriande omständighet skall anses bl. a. myndighets åtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage eller olyckshändelse av större omfattning. I force majeure ingår myndighets beslut som påverkar marknad och produkter negativt, t. ex. restriktioner i indikation, varningstexter, försäljningsförbud etc.

Vid beställning loggas tidpunkt och din dators IP-adress.
Fejkbeställningar kommer att polisanmälas.
Har du gjort en beställning du ångrar är det väldigt viktigt att du omedelbart tar kontakt med oss.
Vi förbehåller oss också rätten att stryka en beställning i de fall vi anser det befogat.
Observera att vi
endast säljer varor
via våran webshop,
vi har alltså
ingen möjlighet till
fysisk försäljning i
form av någon butik.


FashionClub.se
Söderhamn
*Sök ditt paket*